onsdag 8 oktober 2014

Bajsväder

Idag blev det inte mycket gjort, på och av med täcke ett par gånger, körde ner ett par kärror halm, sprang och hoppade några hinder med Festsson... vi har alltså inte lämnat hagen idag heller.

På tal om hagen, så här ser den ut, vid grinden är den lite "smal" men den sticker iväg åt höger där lösdriften står och ut åt vänster där man kan skymta hästarna.



Jag var lite fiffig och dubbelvek "dörrarna", för att sedan gräva ner dem i backen och dessutom hänger de på motsatta sidor för att det ska bli så öppet men ändå så stängt som möjligt. Fester hänger där inne en hel del, Rucj traskar gärna rakt igenom så han har fattat att man ska in där i alla fall... haha.


På mitten är det något slags hus som är igenbommat, med en tall och en björk (som synes) på var sida.


Den här bilden är alltså tagen snett nedåt från huset sett:


Ovan här ser man två stolpar varav den ena är ordentligt utstängslad med både plank och ström (tack vare tråden som hänger i luften som kommer från elstängslet), det man inte vet är att vi stängslade ut även den andra (egentligen helt ofarliga) stolpen. Fester använde dock det fina bygget som klistation och jag nödgades av säkerhetsskäl montera ned alltihopa...

Nedre halvan bjuder på bäst underlag och är dessutom befriad från skarpa hörn så den utgör skådeplats för alla våra roliga lekar.




Hästarna trivs och här har vi det verkligen bra. Stallet är perfekt med sina två boxar och väl tilltagen stallgång och härifrån har man om möjligt ännu bättre ridvägsmöjligheter. Det enda negativa är väl egentligen att ridhuset hamnade lite långt bort men det har ingen större betydelse nu ändå.

1 kommentar: