fredag 28 mars 2014

Dag 5 - allmän uteritt

Hade tänkt rida ut på lite lätt långritt men när vi kom till punkten nedan valde jag faktiskt att vända och gå ungefär samma väg hem igen. 


Det är så himla roligt att upptäcka sin nya hembygd från hästryggen, inget slår ju att rida runt på nya ställen och navigera efter bästa förmåga ("hållkänsla", lokalsinne, ja ni vet).

LOVE IT!

Vi såg fem fjärilar (!) och lika "många" tussilago men inga svanar idag tyvärr.






Vi var ute i 70 minuter vilket kändes helt okej ändå, vi fick in så många olika element på den turen så vi var nog nöjda båda två.

Idag åt Rucj så snällt så, han fick äta i 1,5 timme innan ridturen och även en hel timme efteråt, tack och lov att man kan roa sig med att borsta bort vinterpäls...

När han tömt nätet för andra gången letade jag reda på självutlösarfunktionen på kameran och förevigade den stora stunden:


Haha!

Blir så otroligt tacksam när han faktiskt äter det han SKA, man kan ju inte känna sig annat än maktlös och riktigt uppgiven när hästskrället faller ur hela tiden och det faktiskt inte går att få i honom mer mat än han själv vill... Är dessutom väldigt trött på att övergöda Fester bara för att Rucj inte ska bli en vandrande pinne, jag vill ju förstås inte offra den ena för den andra egentligen.

Anyway, bra dag tycker jag!

Gillar att ha ett tema för hela veckan, det utmanar en att tänka till ytterligare när det gäller träningen, nästa vecka blir det dock ett fartigare tema än skritt, hehe.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar